Fırsatçı Kadın!

Bugün okuldaki sıra arkadaşımla uzun bir telefon sohbeti yaptık. Şu sıralar son derece gündemde olan "Aşk Tesadüfleri Sever" adlı filme gitmiş. Onu anlattı uzun uzun. Çok güzeldi, yabancı olsaydı Oscar alırdı vesaire vesaire. İzlemek istiyorum, bir yandan da çok ünlenen şeyleri okumamak-izlememek gibi psikolojik bir durum var bende.

Normalde kolay kolay ağlamayan arkadaş filmin sonunda çok ağlamış. Neden o kadar paraladın kendini diye sordum ben de.

"Aslında başlarda sakindim, çok az ağladım. Sonra yanımda oturan arkadaş gözünü sil diye bir mendil verdi ki sorma. Mentollüymüş. Gözüm yandı. Devamında da ondan ağladım." dedi.
*Gülüşmeler.*

Aklıma geldi söyleyim, filmin ameliyat sahneleri babamın çalıştığı hastahanede çekilmiş. Babama "Galaya gel, n'olur" demişler. O da "Yok, ben gelmem. Siz takılın şöyle." demiş :P Bunu söylemezsem çatlardım.
"Filmde oynadın mı?" diye sordum hevesli bir şekilde. "Yok ya, zaten iki tane anestezi doktorunu anca gösterirler. Oynasaydım da ünlü olamazdım." dedi. Kaderime boyun eğiyorum.

Daha sonra, bir film izlemiş bu arkadaş. "Tam bir ergen filmiydi!" diyor. Bir tane melez çocuk varmış. Ağzını yuvarlaya yuvarlaya konuşuyormuş. Dedikleri anlaşılmıyormuş. Anlamamış. Psikolojisi bozulmuş. Eminim türkçe dublajını izleseydi psikolojisi daha beter olurdu.

Daha konuştuk, güldük de hatırlamıyorum pek.

Ha bak aklıma geldi, bana alzheimer hastası dedi. Çok alındım. Unutkanım, ne var yani.

Okul bir an önce başlasın istiyorum. Evde daha fazla kalırsam asla eskisi gibi olamayacağım. Zaten Suç ve Cezayı okumaktayım. Hayır, adam düzgün biri. Tipinden belli. Ne diye öldürüyorsun ki?

Aklıma psikolojik bir olay geldi:
Dün gece 1.30 civarında elime pompayı aldım kardeşimin topunu şişirdim. Sonra top patladı. Kardeşim bana çok kızdı. Falan, falan. Bu olay beni çok etkiledi. Herkese anlatıyorum. Ama yine olsa yine yaparım. :D Gece gece atraksiyon oldu.

Haa, bak bir de ne geldi aklıma: kardeşim dün bana "fırsatçı kadın!" diye bağırdı da neye uğradığımı şaşırdım. Daha küçüğüm ben. Bari "kız" deseydi. O daha da küçük. 3. sınıfa gidiyor! İlk şoku atlattıktan sonra güldük annemle, dalga geçtik. Bak, bunu çok sevdim ben. Başlık da fırsatçı kadın olsun. Nasıl tepesini attırdıysam artık. Hala pıh pıh gülüyorum aklıma gelince. :D

Günlük tutmaya üşeniyorum ya, buraya yazayım dedim.
Daha da bir şey olmuyor işte tatilde.
Okul daha eğlenceli ama "sömestr kümesi"nin elemanları eksildikçe beni pazartesi sendromu tutuyor.
Umarım sağ salim Suç ve Ceza'yı bitiririm.

7 yorum:

  1. N ' yaptın da fırsatçı dedi sana. :D

    YanıtlaSil
  2. O salonda değilken televizyonu değiştirdim. :D

    YanıtlaSil
  3. ahahah :D çok güldüm popi yaa :D

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok güldüm popi :D

    YanıtlaSil
  5. Haha birz fırsatçılık olmuş tabi. :D

    YanıtlaSil
  6. Aslında tam olarak sayılmaz :P
    Belki biraz...
    Evet, bence de olmuş. :D

    YanıtlaSil

Dinliyorum: